Followers

Join sebagai ahli Shaklee

Ada beberapa soalan yang sering ditanya tentang keahlian Shaklee:

1. Bagaimana saya boleh menjadi ahli Shaklee?


Anda boleh menjadi ahli Shaklee yang melayakkan anda menjadi Pengedar Sah Shaklee dengan DUA cara:  • Membayar yuran keahlian sebanyak RM65. Jika anda mahu member kit anda dihantar secara pos anda perlu menambah RM10 sebagai kos pos. Tetapi, jika anda berdekatan dengan HQ/Cawangan Shaklee dan mahu mengambil sendiri member kit anda tiada sebarang kos tambahan dikenakan.
  • Membuat pembelian yang melebihi 200 points (lebih kurang RM 650) yang secara automatiknya anda akan layak mendapat keahlian secara percuma.
    Anda boleh menghubungi saya untuk menguruskan proses pendaftaran anda atau anda boleh terus ke HQ Shaklee atau mana-mana cawangan Shaklee dan mendaftar menggunakan nama & id saya {Ila Nursalina : Id 880091} sebagai sponsor anda. Untuk maklumat yang lebih lanjut, anda boleh hubungi saya melalui email atau telefon.


2. Apa yang saya dapat apabila membayar yuran keahlian.?


Sebagai permulaan, anda akan menerima member kit yang terdapat didalam bisnes manual serta info-info yang berkaitan dengan produk Shaklee. Di dalamnya juga, terdapat senarai penuh segala produk yang ditawarkan oleh Shaklee.


3. Adakah saya perlu maintain point setiap bulan.?


Tidak, anda tidak perlu maintain point setiap sekiranya anda hanya ingin menggunakan produk Shaklee sahaja dan bukan untuk melakukan perniagaan atau mendapat bonus. Tetapi, sekiranya anda berhasrat ingin menjadikan Shaklee sebagai perniagaan anda & mahu mendapat bonus, anda perlu mencapai minimum point setiap bulan.


4. Apakah keistimewaan apabila menjadi ahli Shaklee?


Apabila anda menjadi ahli Shaklee, secara automatiknya anda akan dapat membeli produk-produk Shaklee pada harga ahli. Anda juga layak menerima Cash Bonus jika anda mencapai minimum point dalam masa 1 bulan. Anda juga layak menerima Car Bonus & Intensif Trip 5 Star secara percuma didalam @ diluar negara  apabila anda mencapai kelayakan yang diperlukan.


5. Apakah kelebihan menjadi ahli Shaklee dibawah sponsor Ila Nursalina?


Apabila anda menjadi ahli dibawah saya, secara langsung anda adalah salah satu ahli dibawah Group Jutawan. Di dalam group ini, anda akan dibimbing untuk menjayakan perniagaan Shaklee anda. Anda juga akan diberi tunjuk ajar untuk mencapai bonus bukan hanya 2 angka tetapi 3-4-5 angka. 


6.Saya dah join Shaklee tapi sekarang saya nak jadi ahli dibawah group Jutawan. Boleh tak?


Ya, boleh. Apa yang anda perlu buat ialah menukar sponsor/upline dengan membuat pendaftaran semula. Sila rujuk jawapan pada soalan 1 di atas.Sekiranya anda berminat menjadi ahli Shaklee di bawah group Jutawan @ mahukan maklumat lanjut, 
Sila hubungi saya melalui facebook Ila Nursalina / email ilanacare@yahoo.com / sms / whatsapp di 0193557432

Jom BerShaklee!

No comments:

Post a Comment